Kompetent prototyptillverkning av metall

Behöver du hjälp med prototyptillverkning av metall? Skoparp Maskin AB är då ett väldigt bra alternativ. Här finns en hög kompetens och en stor erfarenhet av den här typen av problematik, vilket gör att du kan vara säker på att få bästa möjliga hjälp med detta projekt.

De har en väldigt modern maskinpark som erbjuder många möjligheter när det gäller bearbetning av gjutgods. De klarar av diametrar upp till 700 mm och har ett brett spektra av möjligheter när det gäller att åta sig uppdrag inom detta område.

De klarar av det mesta som har med detta att göra på grund av deras kombination av kompetens och erfarenhet. De är också specialister på termisk gradning som är en metod för borttagning av grader.

Experter inom prototyptillverkning av metall

Man tar då bort både externa och interna sådana utan att detaljerna skadas. Ett tydligt exempel på detta är hydraulikblock som ofta har många invändiga hål som kan vara svåra att komma åt. Företaget ingår i Skoparp Maskin AB sedan ett par år tillbaka.

På grund av deras stora erfarenhet inom Hydrauliktillverkning så var det ett naturligt steg att ta tillvara på denna kunskap efter att Volvo stängdes. Man startade då istället ett maskinbearbetningsföretag på egen hand och detta har visat sig vara ett väldigt bra initiativ.

Denna kunskap har visat sig vara väldigt användbar för kunderna under dessa år och utvecklingen går ständigt framåt. Vill du veta mer om vad de kan göra för just dig går det bra att kolla in deras hemsida där du hittar mer matnyttig information på området samt kontaktuppgifter.

De svarar gärna på de frågor du kan tänkas ha under vanliga öppettider och du kan nå dem via email och telefon. Ett väldigt bra tips för dig som behöver kompetent hjälp inom prototyptillverkning av metall. Då är detta helt rätt alternativ för dig och ditt företag.

Posted in Industri & Maskin | Comments Off on Kompetent prototyptillverkning av metall